پژوهشگران نشان دادند که میتوان از پوسته تخممرغ برای تولید الکترود باتری استفاده کرد. آنها روشی برای تولید الیاف کربنی حاوی پوششی از جنس نانومیلههای سولفید کبالت ارائه کردند.
محققان دانشگاه ایالتی وین موفق به ارائه روشی برای استفاده از پوسته تخممرغ شدند. آنها از این پوستهها بهعنوان راکتور شیمیایی برای سنتز نانومیلههای حاوی گوگرد استفاده کردند، نانومیلههایی که میتواند به عنوان الکترود مورد استفاده قرار گیرد.
محلول هیدروکسید سدیم روی پوست خارجی و محلول سولفات کبالت روی پوست داخلی ریخته میشود. با تماس این دو محلول، واکنشی میان آنها اتفاق میافتد و بلورهای هیدروکسید کبالت ایجاد میشود. یونهای هیدروکسیل از میان پوسته به آرامی عبور میکنند و گوگرد با هیدروکسید کبالت واکنش میدهد و نانومیلههای سولفید کبالت تشکیل میشود. این ترکیب برای ساخت الکترود در باتریها مورد استفاده قرار میگیرد. محصول نهایی الیاف کربنی است که دارای پوششی از جنس نانومیلههای سولفید کبالت است که به راحتی میتوان آن را بهعنوان ماده اولیه تولید الکترود مورد استفاده قرار داد. محققان نشان دادند که این الکترود میتواند ظرفیت پایداری در حدود 540 میلیآمپر ساعت در هر گرم داشته باشد.
نتایج این پروژه در قالب مقالهای در نشریه Chemistry of Materials به چاپ رسیده است.